ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ !

Υπάρχουν τόσα που θα μπορούσα να γράψω για όσα βλέπω κι ακούω, για όσα αισθάνομαι και ονειρεύομαι, αλλά ίσως αυτά να είναι προσωπική υπόθεση και σίγουρα δεν ενδιαφέρει και κανέναν.

Γι’ αυτό λοιπόν και  εδώ, στο ηλεκτρονικό “ημερολόγιο” κοινός μπλοκ, θα μοιραστώ μαζί σας αναμνήσεις και στιγμές, από μέρες κυρίως φωτογραφικές και μελουργίες, μουσικές!
Ανησυχίες και προβληματισμούς, συζητήσεις διαφορετικές… Θα χαρώ πολύ να σχολιάσετε από την καρδιά σας ότι περίεργο ή διαφορετικό δείτε εδώ μέσα και μη διστάσετε να γράψετε οτιδήποτε. Ειδικά ότι προκαλεί “μεγάλο” χαμόγελο!!! 😉

Ευχαριστήσω τον φίλο Δημήτρη Τσολή, για την μικρή αλλά πολύτιμη βοήθειά του στη δημιουργία αυτής της σελίδας και την γλυκιά μου αδερφούλα Μαρία, για τις μεταφράσεις στα αγγλικά!

Καλώς ήρθατε λοιπόν μορφές, φιλικές και μη, στο διαδικτυακό μου “σπίτι“!

5 thoughts on “ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ !”

 • Κωνσταντίνα

  2 January 2017 at 10:52 am Reply

  Καλοτάξιδη η σελίδα!! Κάνω ποδαρικό εδω; χμμμμμ δεν ξέρω αν είναι καλο χαχαχαχα 😀

  • AdithetoS

   2 January 2017 at 2:22 pm Reply

   Καλώς ήλθες Κωνσταντίνα εδώ στο διαδικτυακό μου σπίτι (κι όχι το Φιλανδικο)! 🙁
   Ευχαριχτώ για την επίσκεψή σου αλλά δεν είδα να φέρνεις κάτι ερχόμενη… τίποτα γλυκά, λουλούδια… μια κεφάλι έστω για το καινούριο μου τρίποδο!!! 🙂

   Εύχομαι να σου άρεσε η σελίδα και να σε ξανά δούμε!
   Καλή σου χρονιά με υγεία, χαμόγελα και δημιουργία!

   • Κωνσταντίνα

    2 January 2017 at 8:39 pm Reply

    Καλή χρονιά με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται! Η σελίδα αντιπροσωπεύει εσένα όσο δεν παίρνει… Πολύ καλή δουλειά και όμορφα στημένη! Εδώ γύρω θα είμαι και μπορεί τώρα να μην έφερα κάτι αλλά μπαίνοντας η άνοιξη κάτι καλό μπορεί να φέρει εκείνη με την δικιά μου βοήθεια 😉

 • Κωνσταντίνος

  13 January 2017 at 2:32 pm Reply

  Ηλεκτρονικέ μου φίλε, -προσωρινά τουλάχιστον- καλορίζικο το ηλεκτρονικό σου σπίτι. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο καλό από αυτό που αντίκρισα μπαίνοντας. Γεμάτο όμορφες στιγμές που τόσο απλόχερα και με ζεστασιά μοιράζεις στους καλεσμένους σου. Αυτό που είδα επισκεπτόμενος κρυφά ένα ένα τα δωμάτια του, είναι ότι η ματιά σου ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια των απλών κλικ και είναι πλημμυρισμένα από μελουργικές πινελιές χαρισματικού ανθρώπου. Αρχικά να σ’ευχαριστήσω που μας άφησες την πόρτα ανοιχτή και να σου ευχηθώ να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που πραγματικά ξεκουράζει και γεμίζει την ψυχή σου. Το ίδιο κάνει και σ’εμας να σε παρακολουθούμε.

  Υ.γ.

  • AdithetoS

   22 January 2017 at 9:58 pm Reply

   Αγαπητέ διαδυκτιακέ μου (για λίγο ακόμη δηλ.) Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ θερμά για τα υπέροχα λόγια σου και χαίρομαι πολύ που ήρθες “σπίτι” και έψαξες και τα “δωμάτια” βέβαια!
   Δε θα σου πω περισσότερα από εδώ, μιας κι έχουμε να πούμε πολλά κι από κοντά! 😉
   Μέχρι τότε, να προσέχεις και να μας εντυπωσιάζεις με τα πραγματικά αξιόλογα φωτογραφικά σου έργα…! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.